Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

CHP Milletvekili Havutça: AKP'nin en büyük saldırısı emek dünyasına yapıldı”

CHP Milletvekili Havutça:  AKP

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çalışmalarını Bandırma'da sürdürdü.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çalışmalarını Bandırma’da sürdürdü.
Havutça, CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay ve partililerle birlikte Bandırma Emek Platformu temsilcileri ile bir araya geldi.
Petrol İş Sendikası Bandırma Şubesi’ni ziyaret eden Havutça, Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan ile görüştü.
Havutça ziyaretlerinin ilk ayağının ekmeğin, aşın, emek ve işçi haklarının önemli merkezlerinden birisi olan Petrol İş Sendikası’nı özellikle ziyaret ettiğini söyledi.
Havutça, “AKP, iktidara geldiğinde 200 bin taşeron işçi vardı. Bugün bir buçuk milyon taşeron işçi var. AKP iktidarı en büyük yıkımı en büyük saldırıyı emek dünyasına yapmıştır. Türkiye AKP iktidarı döneminde adeta emek köle cenneti haline gelmiştir” dedi.
Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan da, devlette çalışan bütün kamu emekçileri adına Namık Havutça’ya teşekkür ettiklerini söyledi.
Havutça ADD’yi ziyaret etti
Havutça daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şubesi’ni ziyaret etti.
ADD Bandırma Şube Başkanı Melih Çınar ve yöneticileri ile görüşen Havutça, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin özel bir anlamı olduğunu ifade etti.
Havutça, “Atatürkçü değerlerin Türkiye’ye, Bandırma’ya yerleşmesi anlamında, zaman zaman Türkiye’nin ekseninden kayması çalışmaları ve endişeleri olduğu bir ortamda ADD’nin kurulduğundan bu yana değerli başkanımla beraber yol arkadaşlığı yaptım. Özgür ve mutlu, aydın bir Türkiye’de gelecek kuşaklara güzel bir Türkiye bırakmanın umudunu taşıyoruz. Devrimin ve dirinişin partisi CHP’nin bir milletvekili olmaktan hem de ADD’de görev yapmış olmaktan gurur duyuyorum” dedi.
ADD Bandırma Şube Başkanı Melih Çınar, “Böyle önemli günlerde bizi ziyaret etmeniz daha da önemli oldu. Nitekim Türkiye ağır bir bunalım yaşıyor. Çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemin sonunda ülkemiz esenliğe de çıkabilir, çok ağır bir bunalıma, faşizme de yönelebilir. ADD olarak Cumhuriyetin değerlerine sahip bir kurum olarak endişelerimiz çok yüksek” diye konuştu.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı